perjantai 12. helmikuuta 2016

TELMA-koulutuksen talviseen perheliikuntapäivä on tulossa

Miltä kuulostaa koko perheen talvinen ulkoilupäivä Oittaan ulkoilukeskuksen maisemissa? Tarjoamme opiskelijoille ja heidän läheisilleen mahdollisuuden osallistua yhteiseen liikuntapäivään opiskelupäivän aikana.
Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja elämyksellisiä liikuntakokemuksia. Oittaalla on mahdollisuus kokeilla hiihtoa, lumikenkäkävelyä, potkukelkkailua, kiertää luontopolkua tai nauttia rauhallisesti ulkoilmasta. Päivän aikana on myös mahdollisuus osallistua KPAO:n talviolympialaisiin, joissa la- jeina lumikenkäjuoksu ja metsäsuksihiihto (100 m sprintit). Päivän piristeeksi on myös mahdolli- suus saunoa ja pulahtaa avannossa. Kaikki mukaan!
AIKATAULU, klo
10.00 Yhteinen aloitus ja aamujumppa
10.15 Mahdollisuus liikkua vapaamuotoisesti omien toiveiden mukaisesti: hiihto, lumikenkäkävely, potkukelkkailu, luontopolku, aistisuunnistus, Oittaan hupiolympialaiset
11.00-12.15 Saunat lämpiminä
11.30-12.15 Retkilounas porrastetusti, ruokailemassa voi käydä itselleen sopivassa hetkessä (sämpylät ja mehut kaikille tarjolla)
12.15 Päivän päätös ja loppuveryttely
Oittaan ulkoilukeskus sijaitsee Bodomjärven rannalla Espoossa, Kunnarlantie 33. Ulkoilukeskuksesta löytyy ladut, uimaranta, kahvila, saunat ja wc:t.
Lämpimästi tervetuloa Oittaalle!
Virtaa liikunnasta toivottaa TELMA-koulutuksen soveltavan liikunnan tiimi:
Erwin Borremans, liikunnan lehtori, puh. 040 707 0869 
Tiia Kantanen, liikunnanohjaaja, puh. 040 648 3055


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti