keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Urheilukarnevaalit ovat Suomi 100 unelmienliikuntapäivämme!


Keskuspuiston ammattiopisto järjestää perinteiset urheilukarnevaalit keskiviikkona 10. toukokuuta 2017 klo 10.00–13.30 Leppävaaran urheilupuistossa (Veräjäpellonkatu 17, 02650 Espoo).
Karnevaalien teemana on ”Kaikki mukaan – teemme yhdessä”. Tapahtuma on avoin kaikille erityistukea tarvitseville liikkujille. Karnevaaleissa voit kokeilla lukuisia eri yleisurheilulajeja (juoksu, pituushyppy, kuulantyöntö, keihäänheitto, kelaus). 
Lisäksi tarjolla on kuntokartoitusrasteja ja ulkopelejä (boccia, mölkky jne.). Paikan päällä voi osallistua myös Special triathloniin. Tarjolla ovat jo viidettä kertaa pikatriathlonrastit (uinti, pyöräily ja juoksu). Uinti suoritetaan ennakkoon (100 m) ja pyöräily- ja juoksustartit paikan päällä. Kickbiket, jopot ja erikoispyörät ovat myös tarjolla, varaathan ne etukäteen.
Karnevaalit ovat Keskuspuiston ammattiopiston TELMA-koulutuksen yhteinen urheilujuhla ja sopii niin kokemattomille liikkujille kuin pitkään urheilun parissa olleille. Tarjoamme kaikille opiskelijoille ja heidän lähei- silleen mahdollisuuden osallistua liikuntapäivään opiskelupäivän aikana. Karnevaaleille voivat siis tulla myös ulkopuoliset yksittäiset henkilöt niin kauan kuin paikkoja riittää. Mukaan mahtuu 250 ilmoittautunutta. Tapah- tuman ollessa maksuton, jokainen osallistuja/ryhmä vastaa ruoka- huollosta itse. Kentällä on pientä urheiluvälipalaa toki tarjolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti